Masturbator pria modern lan kompak kanthi geter 10-mode, ngisep lan nipping PM066

Katrangan singkat:

Spesifikasi

No Model.: PM066

Bahan: Silikon + ABS

Ngisi daya: USB Rechargeable

Fungsi: 10-mode nipping lan ngisep

Anti banyu


Detail Produk

pm066 (1)

Katrangan

• Digawe saka silikon tingkat panganan sing lembut kaya kulit.

• 10 mode nipping lan ngisep geter nyedhiyakake macem-macem stimulasi.

• anti banyu, gampang resik lan bisa digunakake maneh.

Kauntungan kita:

1. Kanthi pabrik dhewe 30.000 meter persegi, nampung 800-1000 lini produksi lan bengkel bebas debu, lan duwe teknologi cetakan sing diproduksi dhewe.

mis (1)

2. Pengalaman produk seks 14 taun, kanthi sumber daya sing apik kanggo bahan baku lan motor mikro sing diproduksi dhewe lan bagean silikon, kanggo ngontrol biaya lan jaminan kualitas sing luwih apik.

mis (2)

3. Pabrik penjualan langsung, salah sawijining pabrikan OEM lan ODM paling gedhe ing industri produk seks, kanthi luwih saka 1,200 produk kanggo pilihan.

mis (5)

4. Disertifikasi dening ISO9001, lan lulus sertifikat CE, ROHS & FDA.

mis (3)

5. Melu akeh pameran domestik lan internasional kanthi umpan balik lan pangenalan sing apik.

mis (4)

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa dagang?

A: Kita minangka pabrikan sing mumpuni, kanthi situs 30.000 meter persegi lan 400 karyawan, kanthi bagian silikon lan motor mikro sing diproduksi dhewe kanggo kontrol biaya lan kontrol kualitas sing luwih apik, fokus ing R&D, pangiriman tepat waktu lan asuransi kualitas sing ketat.

 

P2: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesen?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis, nanging barang ana ing sisih sampeyan. Umume pelanggan anyar luwih milih pesen supaya langsung nyoba fungsi lan saran pemasaran.

 

P3: Jam pinten?

A: 10-25 dina sawise konfirmasi pesenan lan panrimo setoran, kadang tanggal pangiriman bakal fluktuasi ing jumlah pesanan.

 

P4: Apa bahane aman? Apa sertifikat kanggo dheweke?

A: Ya, kita nggunakake bahan ramah lingkungan kanthi silikon kelas medis premium, ora beracun lan bebas-phthalate. Kita duwe sertifikat ISO 9001, RoHS, REACH lan CE kanggo produk.

 

P5: Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita duwe departemen kontrol kualitas, saben tahapan produk bisa dikendhaleni, kalebu kontrol kualitas materi lan komponen sing mlebu, kontrol kualitas proses input, kontrol kualitas pungkasan, kontrol kualitas metu.

 

P6: Apa garansi sampeyan?

A: ijol-ijolan gratis lan bali maneh yen ana masalah kualitas! Lan sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh ongkos kirim bali, Hubungi kita sadurunge bali.

 

P7: Apa jinis syarat pembayaran sing sampeyan tampa?

A: Paypal, T / T, Western Union, Alibaba saiki kasedhiya.

 

P8: Apa sampeyan ndhukung OEM?

A: Ya, kita ndhukung OEM & ODM, kita duwe lokakarya cetakan dhewe kanggo pengembangan produk anyar sing cepet. Udakara 25 dina kanggo barang silikon anyar lan 40 dina kanggo barang plastik. MOQ yaiku 500p -10,00 pcs adhedhasar macem-macem produk. Kadhangkala, jumlah cilik ing ngisor 500 pcs uga ditampa yen ana bahan stok.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita